+380-99-771-84-90
Сироварня
Ми маємо на власній фермі три корівки і тридцять кізочок, яких доять апаратами.
Далі молочко потрапляє одразу в спеціальний молочний холодильник (для кожного виду молочка свій). Коли потрібно зварити сир, наш спеціаліст має можливість наповнити мінісироварню молоком, яке стікає з холодильнику по молокопроводу. Так ми маємо максимально стерильні і безконтактні умови транспортування молочка для виготовлення сиру.
Зі 100 літрів молока можна отримати 9 чи 10 кг сиру. Але тільки самого молока недостатньо, тому Сировар додає закваску і фермент, які відповідають певному виду сиру( для кожного виду існує певний набір заквасок, які виготовлені нажаль не в Україні, які також впливають на собівартість.
Далі іде процес по технології, який займає 10-12 годин, після чого сир пресується, солиться і висушується в спеціальних умовах. На це іде 3-4 дні. Коли отримуємо суху голівку, вона відправляється у камеру для визрівання сиру, в якій цілодобово утримується температура 12 градусів і вологість 90%. Термін визрівання від місяця до одного року. Все залежить від виду сиру і того який продукт ми хочемо отримати. Наш Сировар дуже сумлінно трудиться, вкладає свою любов у наш продукт, що Ви могли ним насолодитися!
У наявності постійно є різні види сиру від молодих до витриманих сирів для справжніх гурманів!
Вершковий авторський сир з пажитником витриманий
500 грн
1 кілограм
Вершковий авторський з пажитником молодий
450 грн
1 кілограм
Сир Халумі для смаження
350 грн
1 кілограм
Сир Рікотта (10% жирності)
150 грн
Баночка 300 грам
Сир плавлений зі шматочками твердого
90 грн
Баночка 350 грам
Сир Моцарела
380 грн
1 кілограм
Кабок - сир-спеція з часником, травами та паприкою (екстра твердий)
50 грн
Козині молоді сири
450 грн
1 кілограм
Козині витримані від 9 до 18 місяців Пекоріно і Пряний
500-600 грн
1 кілограм